Velkommen til LARDAL

Velkommen til Lardal i sommer!

Enten sola skinner fra blå himmel, eller det regner har Lardal noe å tilby. Mye mer enn det som nevnes her. Vel, det skal innrømmes at om det er shopping du forbinder med en regnværsdag, bør du heller dra til Larvik. Her i bygda, som har den laveste befolkningstettheten av Vestfolds kommuner, finner du først og fremst natur og opplevelser.

Barna vil elske Lardal om du tar en tur! Noen ønsker kanskje å fiske, og da har kommunen mye å tilby. Alt fra små og lett tilgjengelige vann der selv minstemann kan være rimelig sikker på å få en liten ørret eller to, til laksefiske etter ruggene i Lågen. Vil du se laks uten å fiske oppsøker du det flotte anlegget i Kjærra Fossepark der det i tillegg til trekking av de historiske teinene er mulig å se laksen hoppe i selve fossen, eller få med seg en konsert i det naturlige utendørsamfiet. Fosseparken er verdt et besøk selvom man ikke har interesse for fiske!

I tilknytning til Fosseparken finner du også Aktivitetsparken Høyt og Lavt som kan tilby action for både små og store. Selv de tøffeste voksne får adrenalinkick her om de velger de største utfordringene, men det finnes løyper for de små også. Vannaktiviteter, dyr, forestillinger mm. Og det flotte er også at det koster ingenting å gå inn i området. Du betaler bare for de aktivitetene du velger. Kjøpepressfri sone.

Barna vil kanskje sette pris på et gårdsbesøk? På Nordgardsetra kan man slappe av en dag uten at barna kjeder seg et sekund. Og etterpå kan dere spise og ev. overnatte på Vindfjelltunet, som også har campingplass like ved. En gang i blant arrangeres det også Åpen Gård i kommunen.

Beversafari, elgsafari og kanopadling er andre muligheter. Mot høsten er det rikelig med bær og sopp å finne, og er du riktig heldig får du se en av Lardals flotte hjorter. Har du lyst til å smake på vilt fra kommunen finner du det på Spar-butikken i Svarstad sentrum. På Steinsholt Marked kan du også få kjøpt røyka og speka elghjerter, i tillegg til alt annet en landhandler kan by på. En delikatesse sies det, og frister det med en hjemmelaget eplekake får du kjøpt det der.
Ragnas Hjemmebakeri kan også anbefales!

Husk også at Lardal kan være et flott sted for en feiring av bryllup el.l., og skal du avholde en konferanse, eller et kurs kan bygda by på konkurransedyktige priser og muligheter for fellesaktiviteter. Gavelstad Hotell er et godt utgangspunkt!

Velkommen til Lardal i sommer! Du vil ikke angre :-)

Vist 213 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Supert innlegg om den vakre bygda vår. :)
Har man interesse for hest, er man hjertelig velkommen inn på hjemmesiden til Lardal Hesteforening. Ta en titt i kalenderen og se om det foregår noe av interesse der også. Vi holder dressur og sprangstevner 29. 0g 30. mai, horsemanshipkurs 9.-11. juni, og nytt stevne 28. og 29. august.
I samarbeid med Lågen Travlag planlegges det også Lardal Hesteshow.
Velkommen til Lardal! :)

Flott Janne:-) Som nevnt har vi mye mer å by på enn det jeg trakk fram, og jeg oppfordrer alle til å komme med sine egne tips her!

Sørgelig at dette er Breidablikks siste 17. mai opptreden! Vi har tenkt oss
opp dit for å feire sammen med lille Henrik!

c.

Flott reklame for et flott område i Vestfold. Slemdølene føler seg hjemme i Lardal. (Og har vel også hentet en del koneemner derfra?)

Mht. koneemner har det vært gjensidig utveksling, og det er fremdeles en felles følelse av at bygdene Siljan og Lardal har mye til felles og nærer gjensidig sympati ;-)

Annonse

Nye bilder