Velkommen til LARDAL

Fin julebordsesong ved Gavelstad Gjestegård også i 2012

I juni 2009 overtok ekteparet Anne Margrethe og Mangs Netskar den tradisjonsrike Gavelstad Gjestegård i Svarstad. Frykten var stor hos mange trofaste gjester for at man skulle miste sine faste holdepunkter med lunch i påsken, til 17. mai og før jul. Frykten var høyst ubegrunnet.

Det har riktig nok ikke vært arrangert fast lunch i påsken etter at de nye eierne tok over etter Marit Myhre, men til 17. mai og til jul er det stadig svært god mat og mye hygge å finne på Gavelstad.

Til venstre vertinne Anne Margrethe Netskar og til høyre en svært tilfreds fast gjest Ragnhild Irene Westberg

I år var det servering både søndag 2., søndag 9. og søndag 16. Anne Margrethe Netskar kan fortelle at det den første helgen var ca 90 gjester fordelt over to dager da det var et mindre lukket arrangement på lørdag. Videre kan hun fortelle at det var ca 80 gjester den andre helgen og at det den tredje helgen var hele 150 gjester. Ca 15 fler enn den siste søndagen før jul i 2011. Enda fler ønsket å komme enn de 150, men plassmangel og brannforskrifter satte en hindring for dette føyer hun til.

Planene for 2013 er ikke helt klare, men den tradisjonsrike 17. mai lunchen er alt ”spikret”.

Svarstad viste seg i sin beste vinterskrud den 16. og det var god gammeldags julestemning og mye snø. Selv et par varmegrader greide ikke å ødelegge det praktfulle inntrykket.

For oss som kom reisende helt fra kyststripen utenfor Tønsberg ble turen en virkelig reise inn vinterparadiset. En slik tur anbefales for de fleste å gjøre. Om ikke før så før neste jul, i 2013.

Hvem var mest blide tro? Julenissen, Mangs Netskar eller store og små til høyre?

Foto og alle rettigheter Hans Arne Westberg Gjersøe

Vist 323 ganger. Følges av 1 person.

Samtalen er stengt

Stengt av Hans A. W. G. (søndag 16. desember 2012 kl 23).

Annonse

Nye bilder