Velkommen til LARDAL

Årets julebordsesong på Gavelstad Gjestegård

Heldigvis valgte ekteparet Netskar også i år å videreføre den svært trivelige tradisjonen med å ha familiejulebord på søndagene før jul. For oss som gjennom mange år har tatt del i julebordene og også i luncharrangementene både til påske og syttende mai, er det nærmest ”et must” å komme seg til Svarstad for en matbit ved midtvinter.

Nissens besøk var som alltid et høydepunkt for mange spente små.

I år var det i motsetning til de tidligere årene julebord også siste søndag før jul og det ble med dette hele fire arrangement. Selv hadde vi gleden av å være tilstede 21. desember. Ekstra hyggelig ble dette så nært oppunder høytiden.

Mangs Netskar kunne opplyse om at det hadde vært tilsammen et sted mellom 250 og 300 gjester fordelt på de fire søndagene.

Både Mangs og hans frue Margrethe har etter at de tok over gjestegården slitt med til dels store ortopediske plager. Heldigvis har de begge vært igjennom svært vellykkede operasjoner for ”innsetting av reservedeler” som de selv liker å kalle det hele.

Med mindre smerter og større rørlighet er gløden og entusiasmen større enn på lang tid og man satser videre med friskt mot. I samarbeid med den evangeliske misjonen er det alt lagt planer om en lang rekke møter, kurs og seminarer for 2015.

Som alltid ble det en hyggestund i salongen etter maten. Fra venstre Hans Arne Westberg Gjersøe og Ragnhild Irene Westberg.

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe / ”Montello Marketing”

Vist 196 ganger. Følges av 1 person.

Samtalen er stengt

Stengt av Hans A. W. G. (søndag 28. desember 2014 kl 22).

Annonse

Nye bilder